Wie is de drijvende kracht achter SAI Office Support?

Mijn naam is Mariska Algoe geboren in Schiedam in het jaar 1975. Ik ben getrouwd met Monesh en samen zijn wij de trotse ouders van Ryan (2011) en Aiden (2013). Samen wonen wij in Zoetermeer. In de zomer ben ik een echt buitenmens. Wandelen in het bos of op het strand, voetballen met de jongens, springen op de trampoline of eropuit trekken. In de winter vind ik het heerlijk om weg te kruipen met een boek en de kaarsen aan te steken. Ook kan ik erg genieten van een goede film. Het maakt niet uit in welk seizoen we zitten naar muziek luisteren en zingen doe ik altijd.

Waar hou ik nog meer van?
Met mijn Surinaamse achtergrond hou ik van lekker koken en nieuwe gerechten uit proberen. Gezellig samen eten en genieten. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Verder ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit, mediteren, yoga en zelfontwikkeling.
Ik ben een echte powervrouw met een zacht kantje.

Waarom ben ik voor mezelf begonnen?
Ik had een diepgewortelde wens om meer balans te krijgen in mijn leven. Ik wil er kunnen zijn voor onze kinderen.
Met mijn 25 jaar ervaring als secretaresse heb ik veel ervaring die ik wil inzetten om een ander verder te kunnen helpen. Dienstverlening en service vind ik erg belangrijk.

Waar staan de letters SAI voor?
SAI staat voor Secretaresse service, Advies en Interim-management.
Als ik een klus aanneem dan zet ik mezelf voor de volle 100% in. Ik geloof als verbinding, respect en inzet aanwezig zijn we mooie dingen kunnen doen.
Wil je meer weten over mijn werkervaring klik dan hier voor mijn LinkedIn profiel

mariska 2 zw